Info

Over ons

Op vrijdag 25 september 2015 vindt voor het eerst de GRoninger Reseachers’ Night (GRRN) plaats! Dit is het nieuwe interactieve festival over onderzoeken, ontwerpen en ondernemen. Met het thema ‘Power of Play’ word jij als bezoeker zelf onderzoeker.

Onder de paraplu van Netherlands Researchers’ Night worden gelijktijdig in Groningen, Amsterdam, Leiden, Nijmegen en Utrecht bruisende wetenschapsnachten georganiseerd. Niet eerder vonden op één avond zoveel Nederlandse initiatieven plaats om wetenschap en uitgaan te combineren. Niet alleen Nederland doet mee met deze avond, het is onderdeel van de European Researchers’ Night.  Een avond waarop in honderden Europese steden de wetenschap op een speelse en toegankelijke manier centraal staat.

Vanaf 20.00 openen de verschillende locaties hun deuren.

Eten & drinken

Op de locaties Infoversum en Groninger Forum zijn horecavoorzieningen aanwezig met diverse hapjes en drankjes. Ook in de Remonstrantse kerk en de GYM zijn de barren geopend.

Fotografie & Film

Tijdens de GRoninger Researchers’ Night maken we foto’s en films van de verschillende programmaonderdelen en misschien ook van jou… Houd er rekening mee dat je, door het bijwonen van dit evenement, akkoord gaat met het feit dat dit materiaal gebruikt kan worden voor publicitaire doeleinden vanuit het festival en de partners.