Tickets

Eén ticket voor alle locaties!

Tickets

Tickets kosten €10,- / € 7,50 (studenten)

Praktische info

  • Op de avond zelf kan het druk zijn aan de kassa, dus het is handig om je kaartje vantevoren te kopen. Dit kan hier online, of aan de kassa van het Groninger Forum Hereplein.  De kassa is dagelijks geopend vanaf 15.30 uur.
  • Je (e-)ticket kun je op vrijdag  25 september voor een polsbandje omwisselen. Dit kan alleen bij het Groninger Forum Hereplein vanaf 15.30 uur, bij het Infoversum vanaf 18.30 uur en bij de watertoren vanaf 19.30 uur. Je kunt op bovengenoemde locaties ook ter plekke een kaartje kopen. Bij het Infoversum en de watertoren kun je alleen cash betalen voor je kaartje.
  • Met het polsbandje heb je toegang tot alle locaties én tot de afterparty in de GYM, Oosterstraat 13a.

De online ticketverkoop loopt via het Groninger Forum locatie Hereplein, als je nog geen account bij het Groninger Forum hebt, zul je deze aan moeten maken. Dit kan hier.

Actie: met GRRN 50% korting bij Noorderlicht

Fotomanifestatie 2015 Data Rush

In de 22e Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie ‘DATA RUSH’ maken internationaal gerenommeerde fotografen en multimediakunstenaars de balans op van het digitale tijdperk.

Op vertoon van je GRRN-polsbandje krijg je maar liefst 50% korting op de toegangsprijs (normale prijs dagkaart 10 euro/ studenten 5 euro).

Nog t/m 11 oktober te zien in de Oude Suikerfabriek aan de Energieweg 10.

Openingstijden:

di t/m do & zat van 11.00 – 18.00
vr en zo van 11.00 – 21.00.

Meer info? Check www.noorderlicht.com